Vinnie-G belooft de klant een kwaliteits boxershort tegen een wel zeer scherpe prijs. Vinnie-G vindt het belangrijk om te luisteren naar de wensen van de klant en hierop in te spelen met steeds vernieuwende collecties.
Daarom
Vinnie-G
Vinnie-G wordt met aandacht ontworpen en geproduceerd. Oog voor kwaliteit staat hoog in het vaandel. Boxershorts van Vinnie-G bestaan uit een samenstelling van 95% katoen en 5% elastaan.
Kwaliteit
Producten
Heeft u behoefte aan persoonlijk advies of bent u geïnteresseerd in de collectie? Ons team staat voor u klaar! Wij zijn dagelijks te bereiken tussen 9.00 en 17.00u.
Vinnie-G
Contact

Sport ondergoed

Sporten doe je met Vinnie-G!

Als topsporter sport ik vele uren in de week. Daarbij vind ik het heel belangrijk dat mijn sportkleren perfect zitten. Niets is zo irritant als sportkleding in de weg zit tijdens het sporten. Ik hockey vier dagen in de week en daarnaast speel ik ook nog iedere week een wedstrijd. Sportondergoed is dan ook een echte musthave voor mij, het moet vooral zo comfortabel mogelijk zitten. Onder sportondergoed versta ik strakke boxershorts, die de hele dag door en ook tijdens het hockeyen lekker zitten.

Sinds ik sport met de Vinnie-G boxershorts, voel ik me lekker op het hockeyveld. Dat klinkt heel dramatisch, maar ondergoed moet echt comfortabel zitten tijdens een training of wedstrijd. De boxershorts van Vinnie-G zijn erg fijn sport ondergoed. Ze bestaan voor 95% uit katoen en de andere 5% is elastaan, wat zorgt voor het ultieme draagcomfort. Je voelt niet dat je een onderbroek aan hebt, en het zit dus ook niet in de weg.

Je wilt natuurlijk niet voor gek staan, tijdens het omkleden en douchen na de training. Maar mijn teamgenoten vroegen zelfs waar ik dit sportondergoed vandaan had. Wat er toe geleid heeft dat er nu meerdere uit mijn hockeyteam Vinnie-G sportondergoed dragen. Het zijn namelijk boxershorts die niet alleen super zitten, maar er ook nog eens leuk uitzien. Er zijn verschillende printjes en kleurtjes verkrijgbaar. Ten slotte kun je Vinnie-G sportondergoed in een 4-pack bestellen, wat nog een voordeel is. 

Tegenwoordig draag ik de Vinnie-G boxershorts niet alleen meer op het hockeyveld, maar draag ik ze eigenlijk altijd. Dit doe ik, omdat ze gedurende de hele dag lekker zitten. Daarnaast zijn ze ook niet al te duur en zijn ze kwalitatief erg goed. Ze zijn al vaker gewassen door mijn moeder, maar ze zien er nog steeds goed uit. De kwaliteit gaat hier gelukkig niet op achteruit. Mijn ondergoed collectie bestaat eigenlijk alleen nog maar uit sportondergoed van Vinnie-G.

Het handigste is dat ik niet meer naar de winkel hoef om sportondergoed te kopen. Als topsporter heb ik natuurlijk een druk leven en heb ik nooit tijd om rustig even naar de stad te gaan om boxershorts te kopen. Vinnie-G boxershorts zijn op meerdere sites online te bestellen. Wanneer je ze bestelt hebt, zijn ze ook nog eens razend snel binnen. Makkelijker kan eigenlijk niet. Ik start snel mijn laptop op, bestel een paar Vinnie-G’s en ga door met mijn drukke leventje. Ideaal dus!   

 

Vinnie-G voert een breed assortiment in boxershorts, sokken en onder andere zwemshorts met meerdere malen per jaar een geheel nieuwe collectie.
Vinnie-G staat voor kwaliteits ondergoed tegen de scherpste prijs. Mannelijk, fris en casual met een stoer randje. Dat is wat onze Vinnie-G typeert.
Vinnie-G is zowel bij webshops als in verschillende winkels verkrijgbaar. Bekijk hier alle (web)winkels bij u in de buurt die het assortiment van Vinnie-G al voeren.
Heeft u een specifieke vraag over een van onze boxershorts of wilt u Vinnie-G in uw assortiment opnemen? Neem dan contact met ons op!