Vinnie-G belooft de klant een kwaliteits boxershort tegen een wel zeer scherpe prijs. Vinnie-G vindt het belangrijk om te luisteren naar de wensen van de klant en hierop in te spelen met steeds vernieuwende collecties.
Daarom
Vinnie-G
Vinnie-G wordt met aandacht ontworpen en geproduceerd. Oog voor kwaliteit staat hoog in het vaandel. Boxershorts van Vinnie-G bestaan uit een samenstelling van 95% katoen en 5% elastaan.
Kwaliteit
Producten
Heeft u behoefte aan persoonlijk advies of bent u geïnteresseerd in de collectie? Ons team staat voor u klaar! Wij zijn dagelijks te bereiken tussen 9.00 en 17.00u.
Vinnie-G
Contact

Comfortabele boxershorts

Comfort met een grote C

Omdat mijn zoon winkelen het meest vervelende vindt wat er bestaat, zorg ik dat hij er altijd van top tot teen toch net bij loopt. Zelfs voor een paar onderbroeken krijg ik hem niet mee naar de winkel. Voor mij is het dan natuurlijk ook handiger om deze gewoon online te bestellen. Zijn maat weet ik inmiddels door en door, dus dat is niet het probleem. Meer het probleem is, waar krijg je niet al te duren onderbroeken die toch van goede kwaliteit zijn en die vooral ook comfortabel zitten. Onderbroeken gaan vaak in de was, en het is belangrijk dat ik niet elke keer weer nieuwe moet bestellen.

Zoekende naar niet al te dure onderbroeken voor mij zoon, kwam ik op 1dagactie terecht. Mijn zoon wil alleen maar strakke boxershorts, omdat deze volgens hem het meest comfortabel zitten. Meteen op de homepage zag ik een dagaanbieding die nog 1 uur geldig was. Dit was een 4 pack boxershorts van het voor mij onbekende merk Vinnie-G. Maar het was een erg aantrekkelijke aanbieding en ze zagen er mooi en leuk uit. Er zaten verschillende Vinnie-G in de 4 pack, met verschillende kleurtinten en printjes. De beschrijving van het product was helder, en ik werd overtuigd om het maar snel te bestellen. De Vinnie-G boxershorts zouden snel geleverd worden, de verzendkosten waren niet duur en mijn zoon zou dan direct weer 4 boxershorts rijker zijn. Het grootste voordeel was, dat ik niet naar de stad hoefde om een paar boxershorts te kopen.

Mijn verwachtingen kwamen uit en de boxershorts werden snel en vlekkeloos geleverd. Ook mijn zoon was gelukkig tevreden over de kleur en printjes van zijn nieuwe Vinnie-G boxershorts. Hij was daarnaast vooral tevreden over het comfort van de Vinnie-G. Inmiddels zijn de boxershorts al vaak gewassen en stop ik ze ook altijd in de droger voor het gemak. Maar nog steeds hebben ze dezelfde kleur en zijn ze nog als nieuw. Ik heb een goede aankoop gedaan en was blij dat ik eindelijk niet al te dure maar toch leuke, kwalitatief goede en comfortabele boxershorts gevonden had.

Nu bestel ik voor mijn beide zoons altijd Vinnie-G boxershorts, wanneer ze weer een keer nieuwe nodig hebben. Het leuke is, is dat er vaker een nieuwe collectie uitkomt waardoor er weer nieuwe kleurtjes en printjes verkrijgbaar zijn. Helaas zijn de Vinnie-G’s niet altijd in de dagactie, maar ze zijn ook verkrijgbaar als ze niet in de dagactie zijn. Ook dan is de prijs nog zeer aantrekkelijk en haal ik er echt voordeel uit!

 

 

Vinnie-G voert een breed assortiment in boxershorts, sokken en onder andere zwemshorts met meerdere malen per jaar een geheel nieuwe collectie.
Vinnie-G staat voor kwaliteits ondergoed tegen de scherpste prijs. Mannelijk, fris en casual met een stoer randje. Dat is wat onze Vinnie-G typeert.
Vinnie-G is zowel bij webshops als in verschillende winkels verkrijgbaar. Bekijk hier alle (web)winkels bij u in de buurt die het assortiment van Vinnie-G al voeren.
Heeft u een specifieke vraag over een van onze boxershorts of wilt u Vinnie-G in uw assortiment opnemen? Neem dan contact met ons op!