Vinnie-G belooft de klant een kwaliteits boxershort tegen een wel zeer scherpe prijs. Vinnie-G vindt het belangrijk om te luisteren naar de wensen van de klant en hierop in te spelen met steeds vernieuwende collecties.
Daarom
Vinnie-G
Vinnie-G wordt met aandacht ontworpen en geproduceerd. Oog voor kwaliteit staat hoog in het vaandel. Boxershorts van Vinnie-G bestaan uit een samenstelling van 95% katoen en 5% elastaan.
Kwaliteit
Producten
Heeft u behoefte aan persoonlijk advies of bent u geïnteresseerd in de collectie? Ons team staat voor u klaar! Wij zijn dagelijks te bereiken tussen 9.00 en 17.00u.
Vinnie-G
Contact

Onze nieuwe Mojito Collectie

Groen de kleur van natuur, leven en hoop

Ik bestel vaker Vinnie-G boxershorts, maar door de nieuwe Mojito collectie ben ik erg verrast. Iedereen heeft wel een stel blauwe of zwarte boxershorts in zijn ondergoed la liggen, maar lime kleurige boxershorts, dat zie je niet vaak. Omdat ik inderdaad eens andere boxershorts wilde hebben dan altijd blauwe of zwarte, bestelde ik deze nieuwe Vinnie-G boxershorts uit de Mojito collectie.

Zeker in het echt hebben deze Vinnie-G boxershorts een mooie groene kleur en zijn ze erg opvallend. Er is een 2-pack verkrijgbaar waarbij je deze lime groene boxershorts krijgt in combinatie met een boxershort met een leuke print. Het is fijn dat je dan meteen twee comfortabele boxershorts krijgt. Vinnie-G boxershorts zijn altijd mijn favoriete geweest, maar over de Mojito collectie ben ik zeer te spreken. Ze zitten natuurlijk net zo lekker dan al de andere Vinnie-G boxershorts, maar ze springen er qua kleur echt uit.

Omdat ik op me zelf woon en mijn eigen was moet doen, is het belangrijk voor me dat dat allemaal makkelijk gaat. De Vinnie-G boxershorts moet je wassen op 40 graden en kun je zelfs in de droger stoppen. Ideaal dus voor elke man die zijn eigen was moet doen. Maar ook als iemand anders de was doet, blijft het ideaal. En wat daarbij komt, is dat ze er net zo mooi uitkomen dan dat ze er in zijn gegaan. Het mooie lime groen blijft ook het mooie lime groen, ze worden dus niet vaal. Ook het zitcomfort blijft hetzelfde, ze worden niet strakker of losser.

Omdat ik veel aan het werk ben, en dus altijd op kantoor of in de auto zit, is het voor mij belangrijk dat een boxershort niet in de weg zit. De Mojito collectie van Vinnie-G is net zoals de andere collecties ideaal hiervoor. Je voelt ze niet gedurende dag en het irriteert je dan ook niet. Je kunt eigenlijk zorgeloos aan het werk gaan, zonder dat iets je stoort.

Naast dat deze boxershorts er leuk uit zien en een ultiem draagcomfort hebben, hangt er geen duur prijs kaartje aan vast. Meestal betaal je voor een stel boxershorts toch snel het nodige. Maar de Vinnie-G Mojito collectie is van hoogstaande kwaliteit voor een laag prijsje. En net zoals alle andere Nederlands, let ik altijd op mijn portemonnee. En juist op boxershorts kun je geld besparen. Daarom kijk ik nu alweer uit naar de volgende collectie Vinnie-G boxershorts, ik ga ze namelijk direct weer bestellen dan.

Vinnie-G voert een breed assortiment in boxershorts, sokken en onder andere zwemshorts met meerdere malen per jaar een geheel nieuwe collectie.
Vinnie-G staat voor kwaliteits ondergoed tegen de scherpste prijs. Mannelijk, fris en casual met een stoer randje. Dat is wat onze Vinnie-G typeert.
Vinnie-G is zowel bij webshops als in verschillende winkels verkrijgbaar. Bekijk hier alle (web)winkels bij u in de buurt die het assortiment van Vinnie-G al voeren.
Heeft u een specifieke vraag over een van onze boxershorts of wilt u Vinnie-G in uw assortiment opnemen? Neem dan contact met ons op!