Vinnie-G belooft de klant een kwaliteits boxershort tegen een wel zeer scherpe prijs. Vinnie-G vindt het belangrijk om te luisteren naar de wensen van de klant en hierop in te spelen met steeds vernieuwende collecties.
Daarom
Vinnie-G
Vinnie-G wordt met aandacht ontworpen en geproduceerd. Oog voor kwaliteit staat hoog in het vaandel. Boxershorts van Vinnie-G bestaan uit een samenstelling van 95% katoen en 5% elastaan.
Kwaliteit
Producten
Heeft u behoefte aan persoonlijk advies of bent u geïnteresseerd in de collectie? Ons team staat voor u klaar! Wij zijn dagelijks te bereiken tussen 9.00 en 17.00u.
Vinnie-G
Contact

Spiksplinternieuw van Vinnie-G: de Blue Sky Collectie

Zo blauw als de lucht

Ik heb voor het eerst een 4-pack Vinnie-G heren boxershorts aangeschaft. Deze boxershorts hebben een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Voorheen gaf ik (te) veel geld uit aan boxershorts, maar nu ik Vinnie-G heb gedragen ben ik helemaal om. Je hoeft blijkbaar geen dure boxershorts te kopen om dezelfde kwaliteit en draagcomfort te ervaren. Naar mijn idee hebben deze boxershorts iets langere pijpjes dan andere heren boxershorts en kruipen daardoor niet omhoog. Deze Vinnie-G boxershorts zitten heerlijk en dat voor een prikkie!

De Vinnie-G boxershorts zijn gemaakt van 95% katoen en 5% elastaan en zijn verkrijgbaar in allerlei leuke kleuren en printen. Het was dan ook erg lastig om een keuze te maken uit de brede collectie Vinnie-G. Ik heb uiteindelijk de nieuwste collectie Vinnie-G boxershorts besteld. Ik geloof dat ze deze op de website ‘de Blue Sky collectie’ noemen. Ik ontving 2 uni boxershorts in de kleuren grijs en blauw. Tevens ontving ik 2 boxershorts met een leuke, niet al te drukke, print. De vormpjes lijken net kleine triangels. Ik denk dat dit de ideale kleurcombinatie is, in geval je niet van al te drukke boxershorts houdt. (Ik zag trouwens ook fel gekleurde gele boxershorts op de site, dus mocht je van fellere kleuren houden, zou ik die aanraden!).

De boxershorts zijn voorzien van een zeer fijne elastische band en voelen zeer duurzaam aan. De band van deze heren boxershort is voorzien van het logo Vinnie-G. Ook na een aantal keer wassen zien deze Vinnie-G boxershorts er nog als nieuw uit. Ook de naden van de boxershorts zien er goed stevig uit, waardoor ik echt verwacht lang met deze boxershorts te kunnen doen. Dit is vaak anders wanneer je voor zo’n unieke prijs heren boxershorts besteld….

Ik denk dat deze herenboxershorts geschikt zijn voor elke man, jong en oud. Ik zag overigens ook dat deze boxershorts in maat S t/m XXL te bestellen zijn. Volgens mij zijn de Vinnie-G boxershorts vrij exclusief. Ik kan ze namelijk maar op een aantal sites vinden. Ik heb mijn 4-pack boxershorts gekocht op 1Dagactie.nl en had mijn boxershorts binnen 2 dagen in huis. Prima service dus! Mijn tienerzoon gaf ook al aan dat hij graag deze boxershorts wil hebben, maar ga dan wel een andere collectie bestellen om het mijn vrouw niet te moelijk te maken met wassen!

Vinnie-G voert een breed assortiment in boxershorts, sokken en onder andere zwemshorts met meerdere malen per jaar een geheel nieuwe collectie.
Vinnie-G staat voor kwaliteits ondergoed tegen de scherpste prijs. Mannelijk, fris en casual met een stoer randje. Dat is wat onze Vinnie-G typeert.
Vinnie-G is zowel bij webshops als in verschillende winkels verkrijgbaar. Bekijk hier alle (web)winkels bij u in de buurt die het assortiment van Vinnie-G al voeren.
Heeft u een specifieke vraag over een van onze boxershorts of wilt u Vinnie-G in uw assortiment opnemen? Neem dan contact met ons op!